Traps...? View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
tanstai


Posts: 72
Location: Wyoming, USA

View user's profile
PostPosted: Tue Apr 20, 2004 14:09 pm Reply with quoteBack to top

Is there some tricky way to get a trap from a sack?

Quote:
get trap from sack
You cannot move the fish trap.


Was out of room and put the trap in my sack, can't get it out again. I've tried dropping nearly everything, including the sack, but still can't retrieve it.

Tanstai

_________________
wield Life
You don't have a Life.
misrobo
Wizard

Posts: 190

View user's profile
PostPosted: Tue Apr 20, 2004 18:07 pm Reply with quoteBack to top

Its worth trying "drop trap from sack". That way you don't need space for it in your inventory and the sack at the same time.
artic
Supporting Member 2005

Posts: 475
Location: Tallinn, Estonia

View user's profile
PostPosted: Wed Apr 21, 2004 06:30 am Reply with quoteBack to top

Oh this is simple, use logic:

Code:
open bag
turn bag upside-down


tha way everthing that is in the bag should fall to the ground.
Very Happy
etadan


Posts: 136
Location: Unknown

View user's profile
PostPosted: Wed Apr 21, 2004 06:40 am Reply with quoteBack to top

Quote:
finger tanstai
Plan:
Try to take over the world...


Now think if you realy want to help him. I mean, he might need that fish trap to take over Icesus, is that something you want? :)

anyways, try 'sell trap from sack'

_________________
Beyond good..
tanstai


Posts: 72
Location: Wyoming, USA

View user's profile
PostPosted: Wed Apr 21, 2004 22:54 pm Reply with quoteBack to top

Quote:
drop trap from sack
You cannot move the fish trap.


Also tried, get all from sack, got everything but the fishing trap.... I did manage to sell the trap, at a loss of course...but at least it's not taking up weight and what not now.

and LMAO at Etadan! I might reward those that help...
Tanstai

_________________
wield Life
You don't have a Life.
belannaer
Wizard

Posts: 566
Location: Oulu, Finland

View user's profile
PostPosted: Thu Apr 22, 2004 05:47 am Reply with quoteBack to top

Sell the sack.
raz


Posts: 5
Location: Finland

View user's profile
PostPosted: Thu Apr 22, 2004 10:06 am Reply with quoteBack to top

I think this is a bug. If your inventory would had space for both the trap and sack, why couldn't you take it off? (Or atleast, be able to drop it!)
belannaer
Wizard

Posts: 566
Location: Oulu, Finland

View user's profile
PostPosted: Thu Apr 22, 2004 12:30 pm Reply with quoteBack to top

Yeah it is a bug that I've yet to find why it does so.
brich


Posts: 86
Location: Bacau, Romania

View user's profile
PostPosted: Sat May 08, 2004 12:26 pm Reply with quoteBack to top

was is set when taken to sack? might be a possibility no?
Regarding this I found some interesting behaviour of the iron traps...they dissapear completely when mobs move arround,hard to explain short of log-quote
tanstai


Posts: 72
Location: Wyoming, USA

View user's profile
PostPosted: Fri May 28, 2004 03:43 am Reply with quoteBack to top

being a fishing trap, it's highly unlikely it was set before being put in the sack...anywho, it wasn't. Wink

Tanstai

_________________
wield Life
You don't have a Life.
brich


Posts: 86
Location: Bacau, Romania

View user's profile
PostPosted: Fri May 28, 2004 09:41 am Reply with quoteBack to top

I spoke without knowledge of fishtrap behaviour. Please accept my humble apologizes (huh?) ...dnno how that one is spelled Question
arthor
Supporting Member 2006

Posts: 10

View user's profile
PostPosted: Mon Aug 22, 2005 14:29 pm Reply with quoteBack to top

I have a question about fish traps also.
I just bought a fish net trap but I simply cannot use it in any way.
I still havent found the answer in trap help.
rotax


Posts: 104
Location: Vermont, USA

View user's profile
PostPosted: Mon Aug 22, 2005 16:14 pm Reply with quoteBack to top

You need to have a high fishing skill to use fish net traps.
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic
View next topic
View previous topic

Navigation


Powered by phpBB | All times are GMT